feedback
Tool voor fundamentele analyse van aandelen
Symbool AGN   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000303709   IPO datum 30 november 1983   Status Actief
Symbool AGN
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000303709
Status Actief

AEGON analyse van aandelen

AEGON logo

AEGON is een van de grootste levensverzekeringen concerns ter wereld. Naast levensverzekeringen is AEGON ook actief met ongevallen- en ziektekostenverzekeringen, autoverzekeringen en brandverzekeringen.

Kerncijfers AEGON

Een overzicht van de belangrijkste cijfers van AEGON. De financiële cijfers van AEGON in de kerncijfers, zijn op basis van het laatst gepubliceerde jaarverslag van AEGON.

Algemeen bestuurder (CEO) Alexander Wynaendts  
Financieel bestuurder (CFO) Matt Rider  
Hoofdkantoor Den Haag, Nederland
Opgericht in 1983, Ontstaan door een fusie tussen AGO en Ennia
Opgericht door
 
Omzet € 28.914 miljoen details
Netto resultaat € 744 miljoen details
Medewerkers 26.543 details
 
Uitstaande aandelen 2.095.648.244 details
Dividend per aandeel € 0,29 details
Winst per aandeel € 0,31 details
Slotkoers aandeel EUR 5,336 details


AEGON belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer AEGON op internet

Corporate website Profiel AEGON op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender Grootaandeelhouders

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen AEGON
Website AEGON

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.