feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker AH   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0006033250       Status Notering beëindigd
Ticker AH   ISIN NL0006033250
Status Notering beëindigd

Ahold profiel

Ahold logo

Beschrijving

Ahold is een supermarktketen met activiteiten in Europa en de VS. Door overnames is Amerika de belangrijkste afzetmarkt van deze van oorsprong Nederlandse onderneming. Ahold heeft een aantal sterke merken ontwikkeld zoals in Europa: Albert Heijn (AH), Etos en Gall en Gall en in de VS: Stop & Shop, Giant-Landover en Giant-Carlisle/Martin's.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Ahold

Algemeen

Hoofdkantoor Zaandam, Nederland
Medewerkers 129.000 details

Bestuurders

Oprichting

Jaartal 1887
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Koninklijke Ahold
Website Koninklijke Ahold

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.