feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker AMT   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000886968       Status Notering beëindigd
Ticker AMT   ISIN NL0000886968
Status Notering beëindigd

AMT profiel

AMT logo

Beschrijving

Amsterdam Molecular Therapeutics (AMT) is gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor gentherapie. Het doel van deze producten is de behandeling van ernstige ziektes, ook wel weesziektes genoemd, die veel medicijnen vereisen. AMT bezit een portefeuille met 5 producten: 3 in de preklinische ontwikkeling in geavanceerd stadium, 1 in het klinische onderzoek van de Fasen I/II en 1 betreffende de fase van het op de markt brengen.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor AMT

Algemeen

Hoofdkantoor ,
Medewerkers details

Bestuurders

Oprichting

Jaartal
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Amsterdam Molecular Therapeutics
Website Amsterdam Molecular Therapeutics

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.