feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker APAM   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN LU0569974404       Status Actief
Ticker APAM   ISIN LU0569974404

Aperam profiel

Aperam logo

Beschrijving

Aperam is ontstaan na een splitsing van de activiteiten roestvrij staal en speciaal staal van ArcelorMittal. Aperam is de op vijf na grootste roestvrijstaalproducent ter wereld. Het staalconcern heeft fabrieken in België, Frankrijk en Brazilië. Het hoofdkantoor van Aperam is, net als ArcelorMittal, gevestigd in Luxemburg stad.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Aperam

Algemeen

Hoofdkantoor Luxemburg, Luxemburg
Medewerkers 9.670 details

Bestuurders

Algemeen bestuurder (CEO) Timoteo Di Maulo  
Financieel bestuurder (CFO) Sandeep Jalan  

Oprichting

Jaartal 2011
Oprichters
Opmerking Na afsplitsing van ArcelorMittal

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Aperam
Website Aperam

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.