feedback
Tool voor fundamentele analyse van aandelen
Symbool MT   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN LU0323134006       Status Actief
Symbool MT
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN LU0323134006
Status Actief

ArcelorMittal analyse van aandelen

ArcelorMittal logo

ArcelorMittal is wereldwijd marktleider op het gebied van metaalindustrie en maakt diverse staalproducten. ArcelorMittal is in 2006 ontstaan uit een fusie van de bedrijven Arcelor en Mittal. Mittal is van oudsher een familiebedrijf en Arcelor is ontstaan uit een eerdere fusie tussen Franse staalbedrijf Usinor, het Luxemburgse ARBED en het Spaanse Aceralia in 2002. De producten van ArcelorMittal zijn voornamelijk bestemd voor de bouw, automotive, huishoudapparatuur en verpakkingen.

Kerncijfers ArcelorMittal

Een overzicht van de belangrijkste cijfers van ArcelorMittal. De financiële cijfers van ArcelorMittal in de kerncijfers, zijn op basis van het laatst gepubliceerde jaarverslag van ArcelorMittal.

Algemeen bestuurder (CEO) Lakshmi Mittal  
Financieel bestuurder (CFO) Aditya Mittal  
Hoofdkantoor Luxemburg, Luxemburg
Opgericht in 2006, Na fusie tussen Arcelor en Mittal Stee
Opgericht door
 
Omzet € 66.464 miljoen details
Netto resultaat € 4.659 miljoen details
Medewerkers 209.000 details
 
Uitstaande aandelen 1.013.568.258 details
Dividend per aandeel € Geen dividend uitgekeerd details
Winst per aandeel € 4,43 details
Slotkoers aandeel EUR 27,130 details


ArcelorMittal belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer ArcelorMittal op internet

Corporate website Profiel ArcelorMittal op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender Grootaandeelhouders

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen ArcelorMittal
Website ArcelorMittal

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.