feedback
Tool voor fundamentele analyse van aandelen
Symbool ASML   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0010273215       Status Actief
Symbool ASML
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0010273215
Status Actief

ASML analyse van aandelen

ASML logo

ASML is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van lithografiemateriaal bestemd voor de industrie van halfgeleiders. De apparatuur van ASML is bestemd voor het maken van computerchips (IC's).

Kerncijfers ASML Holding

Een overzicht van de belangrijkste cijfers van ASML Holding. De financiële cijfers van ASML Holding in de kerncijfers, zijn op basis van het laatst gepubliceerde jaarverslag van ASML.

Algemeen bestuurder (CEO) Peter Wennink  
Financieel bestuurder (CFO) Roger Dassen  
Hoofdkantoor Veldhoven, Nederland
Opgericht in 1984, Verzelfstandiging van Philips onderdeel
Opgericht door
 
Omzet € 9.053 miljoen Details
Netto resultaat € 2.225 miljoen Details
Medewerkers 16.219 Details
 
Uitstaande aandelen 427.393.592 Details
Dividend per aandeel € 1,40 Details
Winst per aandeel € 5,18 Details
Slotkoers aandeel EUR 106,000 Details


ASML Holding belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer ASML Holding op internet

Corporate website Profiel ASML op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender Grootaandeelhouders

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen ASML Holding
Website ASML Holding

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.