feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker BRILL   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000442523       Status Actief
Ticker BRILL   ISIN NL0000442523

Brill profiel

Brill logo

Beschrijving

Koninklijke Brill is een uitgeverij gespecialiseerd in academische uitgaven. Brill is internationaal actief en heeft naast het hoofdkantoor in Leiden ook een vestiging in Boston. Brill is in 1683 opgericht en is sinds 1896 genoteerd aan de aandelenbeurs van Amsterdam. Brill is opgenomen in de AScX beursindex.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Brill

Algemeen

Hoofdkantoor Leiden, Nederland
Medewerkers 167 details

Bestuurders

Algemeen bestuurder (CEO) Peter Coebergh  
Financieel bestuurder (CFO) Olivier de Vlam  

Oprichting

Jaartal 1683
Oprichters Jordaan Luchtmans
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Koninklijke Brill
Website Koninklijke Brill

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.