feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker CORA   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000288967       Status Actief
Ticker CORA   ISIN NL0000288967

Corio profiel

Corio logo

Beschrijving

Vastgoedinvesteerder Corio houdt zich bezig met het kopen en beheren van vastgoed. In de afgelopen jaren heeft Corio zich steeds meer gespecialiseerd in commercieel vastgoed zoals winkelcentra. Corio is voornamelijk actief in Nederland, Frankrijk en Italië. Het vastgoedbedrijf was tot 2000 actief onder de naam Winkel Beleggingen Nederland (WBN).

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Corio

Algemeen

Hoofdkantoor Utrecht, Nederland
Medewerkers 574 details

Bestuurders

Algemeen bestuurder (CEO) Gerard Groener  
Financieel bestuurder (CFO) Ben van der Klift  

Oprichting

Jaartal 2000
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Corio
Website Corio

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.