feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker CRXL   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000358562       Status Notering beëindigd
Ticker CRXL   ISIN NL0000358562
Status Notering beëindigd

Crucell beurskoersen analyseren

Crucell logo

Overzicht van de actuele beurskoers van Crucell en de koers van het aandeel over de afgelopen jaren. De koers-informatie is gebaseerd op de slotkoersen van het aandeel Crucell en wordt dagelijks bijgewerkt.

informatie over adverteren

Beurskoers laatste handelsdag Crucell

Datum
Slotkoers     
Handelsvolume
Openingskoers
Hoogste koers
Laagste koers
Koersbereik

Beurskoersen Crucell over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste

Statistieken koers aandeel Crucell

Hoogste koers ooit
Hoogste volume ooit

Beurskoersgrafieken Crucell

Aandelenkoers Crucell over de laatste 5 handelsdagen

In de grafiek en de tabel hieronder is de koersontwikkeling van het aandeel Crucell weergegeven. De grafiek en de tabel tonen de beurskoers van de laatste vijf handelsdagen op basis van de slotkoers van de betreffende dag.

Aandelenkoers Crucell over de laatste 15 handelsdagen

In de grafiek en de tabel hieronder is de koersontwikkeling van het aandeel Crucell weergegeven. De grafiek en de tabel tonen de beurskoers van de laatste vijftien handelsdagen op basis van de slotkoers van de betreffende dag.

Aandelenkoers Crucell over de laatste 12 maanden

In de grafiek en de tabel hieronder is de koersontwikkeling van het aandeel Crucell weergegeven. De grafiek en de tabel tonen de beurskoers van de laatste twaalf maanden op basis van de laatste handelsdag van de betreffende maand.

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Crucell
Website Crucell

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.