feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker DE   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0010157558       Status Notering beëindigd
Ticker DE   ISIN NL0010157558
Status Notering beëindigd

D.E. profiel

D.E. logo

Beschrijving

Douwe Egberts (D.E.) was lange tijd eigendom van het Amerikaanse bedrijf Sara Lee. In 2012 is D.E. verzelfstandigd en onder de naam D.E. Master Blenders 1753 naar de beurs gebracht. Het concern verwerkt en verhandeld tegenwoordig niet alleen koffie en thee, maar ook diverse andere levensmiddelen. Naast Douwe Egberts koffie heeft het bedrijf verschillende andere bekende merken zoals Pickwick, Laurentis en Coffee Company.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor D.E.

Algemeen

Hoofdkantoor Amsterdam, Nederland
Medewerkers 7.619 details

Bestuurders

Oprichting

Jaartal 1753
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen D.E. Master Blenders 1753
Website D.E. Master Blenders 1753

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.