feedback
Tool voor fundamentele analyse van aandelen
Symbool HEIA   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000009165       Status Actief
Symbool HEIA
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000009165
Status Actief

Heineken aantal medewerkers

Heineken logo

Overzicht van het aantal medewerkers van Heineken. De notatie kan per beursgenoteerd bedrijf afwijken. Van het aantal personen tot voltijdsequivalents (FTE). Daarnaast kan het een jaargemiddelde zijn of de stand per einde van het jaar.

Medewerkers Heineken

Jaar Medewerkers Mannen Vrouwen Opmerking
2013 80.933 Gemiddeld per jaar/in FTE
2014 76.136 Jaargemiddelde/in FTE
2015 73.767 Jaargemiddelde/in FTE
2016 73.525 Jaargemiddelde/in FTE
2017 80.425 Jaargemiddelde/in FTE


Heineken belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer Heineken op internet

Corporate website Profiel Heineken op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender Grootaandeelhouders

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Heineken
Website Heineken

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.