feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker IM   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0006055329       Status Handel gestopt
Ticker IM   ISIN NL0006055329
Status Handel gestopt

Imtech profiel

Imtech logo

Beschrijving

Royal Imtech is gespecialiseerd in technische dienstverlener op het gebied van ICT, verkeer en maritiem. De organisatiestructuur van Imtech is op basis van geografische verdeling. Naar omzet gemeten vormt Duitsland & Oost-Europa het belangrijkste onderdeel. In totaal vormt Imtech een groep van ongeveer 80 bedrijven in verschillende landen en in verschillende branches.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Imtech

Algemeen

Hoofdkantoor Gouda, Nederland
Medewerkers 22.193 details

Bestuurders

Algemeen bestuurder (CEO) Gerard van de Aast  
Financieel bestuurder (CFO) Hans Turkesteen  

Oprichting

Jaartal 1860
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Royal Imtech
Website Royal Imtech

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.