feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker KARD   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000113652       Status Notering beëindigd
Ticker KARD   ISIN NL0000113652
Status Notering beëindigd

Kardan profiel

Kardan logo

Beschrijving

Kardan is een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in opkomende markten. Kardan is voornamelijk actief in midden en oost Europa, het GOS en China. Kardan is branche onafhankelijk, maar heeft een voorkeur voor sectoren die profiteren van een groeiende vraag door middenklasse. Kardan is gevestigd in Nederland en genoteerd aan de Euronext Amsterdam en de Tel-Aviv Stock Exchange. De activiteiten van Kardan zijn onder andere beheer van vastgoed, financiele dienstverlening en advisering.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Kardan

Algemeen

Hoofdkantoor Amsterdam, Nederland
Medewerkers 1.055 details

Bestuurders

Algemeen bestuurder (CEO) Shouky Oren  
Financieel bestuurder (CFO) Einat Oz-Gabber  

Oprichting

Jaartal 1993
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Kardan
Website Kardan

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.