feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker LI   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN FR0000121964   IPO datum 15 januari 2015   Status Actief
Ticker LI   ISIN FR0000121964

Klépierre profiel

Klépierre logo

Beschrijving

Klépierre is een vastgoedconcern uit Frankrijk. Klépierre richt zich op Europese winkelcentra op premium locaties. Simon Property Group is grootaandeelhouder van het vastgoedbedrijf en actief betrokken bij de strategiebepaling van Klepierre. Klépierre heeft na de overname van Corio de positie overgenomen in de AEX beursindex.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Klépierre

Algemeen

Hoofdkantoor Paris, Frankrijk
Medewerkers details

Bestuurders

Algemeen bestuurder (CEO) Laurent Morel  
Financieel bestuurder (CFO) Jean-Michel Gault  

Oprichting

Jaartal 1990
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Klépierre
Website Klépierre

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.