feedback

Support Aandelencheck.nl

Voor beleggers, door beleggers
€5 doneren Steun met tijd
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker LVIDE   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0010545679       Status Actief
Ticker LVIDE   ISIN NL0010545679

Lavide winst en verlies

Lavide logo

Overzicht van de nettoresultaten van Lavide Holding. Het netto resultaat, uitgedrukt in winst of verlies, is het verschil tussen de opbrengsten en de kosten. In jaarverslagen wordt vaak onderscheid gemaakt tussen winst of verlies voor of na belastingen.


Jaar Netto resultaat Toerekenbaar aan
aandeelhouders
2006 € 3 miljoen
2007 € 2 miljoen
2008 € 0 miljoen
2009 € 0 miljoen
2010 € 0 miljoen
2011 € 0 miljoen
2012 € 0 miljoen

Het netto resultaat van Lavide Holding over periode van 7 jaar is een verlies van € 73 miljoen.

Het gemiddelde netto resultaat van Lavide Holding over periode van 7 jaar is een jaarverlies van € 10 miljoen.Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Lavide Holding
Website Lavide Holding

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.