feedback

Support Aandelencheck.nl

Voor beleggers, door beleggers
€5 doneren Draag informatie aan
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker MEDIQ   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0009103530       Status Notering beëindigd
Ticker MEDIQ   ISIN NL0009103530
Status Notering beëindigd

Mediq winst en verlies

Mediq logo

Overzicht van de nettoresultaten van Mediq. Het nettoresultaat, uitgedrukt in winst of verlies, is het verschil tussen de opbrengsten en de kosten. In jaarverslagen wordt vaak onderscheid gemaakt tussen winst of verlies voor of na belastingen.


Jaar Netto resultaat Toerekenbaar aan
aandeelhouders
2006 € 100 miljoen
2007 € 93 miljoen
2008 € 0 miljoen
2009 € 75 miljoen
2010 € 77 miljoen
2011 € 73 miljoen

Het netto resultaat van Mediq over periode van 6 jaar is een winst van € 290 miljoen.

Het gemiddelde netto resultaat van Mediq over periode van 6 jaar is een jaarwinst van € 48 miljoen.Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Mediq
Website Mediq

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.