feedback
Tool voor fundamentele analyse van aandelen
Symbool PHIA   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000009538       Status Actief
Symbool PHIA
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000009538
Status Actief

Philips duurzaamheid en MVO beleid

Philips logo

Overzicht van het duurzaamheidsbeleid en maatschappelijke verantwoordelijkheid van Koninklijke Philips Electronics. Duurzaamheid en MVO speelt voor steeds meer beleggers een rol bij de selectie van aandelen. Bekijk de score van Philips in de verschillende duurzaamheidsonderzoeken.

Duurzaamheidsscore Koninklijke Philips Electronics

Dow Jones Sustainability Index (DJSI)

De Dow Jones Sustainability Index (DJSI) is gebaseerd op een analyse van economische, ecologische en maatschappelijke prestaties. Bij elk bedrijf wordt gekeken naar de mate van bescherming van het milieu, respecteren van mensenrechten, betrokkenheid van het personeel, betrokkenheid bij de gemeenschap, verantwoord ondernemen en goed ondernemingsbestuur.

Opgenomen in DJSI: Nee

Transparantiebenchmark

De Transparantiebenchmark brengt de transparantie in maatschappelijke verslaggeving in beeld. Het is een onderzoek naar de kwalitatieve en kwantitatieve ontwikkeling van maatschappelijke verslaggeving onder de grootste ondernemingen van Nederland.

Jaar Positie Score
2018
2017
2016
2015
2014Dow Jones Sustainability Index is een geregistreerd handelsmerk van Dow Jones Company
De Transparantiebenchmark is een initiatief van het ministerie van Economische ZakenKoninklijke Philips Electronics belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer Koninklijke Philips Electronics op internet

Corporate website Profiel Philips op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender Grootaandeelhouders

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Koninklijke Philips Electronics
Website Koninklijke Philips Electronics

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.