feedback
360° analyse van aandelen
Symbool PHIA   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000009538       Status Actief
Symbool PHIA
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000009538
Status Actief

Philips winst en verlies

Philips logo

Overzicht van de nettoresultaten van Koninklijke Philips Electronics. Het nettoresultaat, uitgedrukt in winst of verlies, is het verschil tussen de opbrengsten en de kosten. In jaarverslagen wordt vaak onderscheid gemaakt tussen winst of verlies voor of na belastingen.

Netto resultaat Koninklijke Philips Electronics

Jaar Netto resultaat Toerekenbaar aan
aandeelhouders
2014 € 411 miljoen € 415 miljoen
2015 € 659 miljoen € 645 miljoen
2016 € 1.491 miljoen € 1.448 miljoen
2017 € 1.870 miljoen € 1.657 miljoen
2018 € 1.097 miljoen € 1.090 miljoen

Het netto resultaat van Koninklijke Philips Electronics over periode van 5 jaar is een winst van € 1.090 miljoen.

Het gemiddelde netto resultaat van Koninklijke Philips Electronics over periode van 5 jaar is een jaarwinst van € 218 miljoen.Koninklijke Philips Electronics belegger?

Probeer de smart data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelencheck.nl Premium geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Koninklijke Philips Electronics
Website Koninklijke Philips Electronics

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.