feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker SWAN   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0009816248       Status Notering beëindigd
Ticker SWAN   ISIN NL0009816248
Status Notering beëindigd

SAAB profiel

SAAB logo

Beschrijving

Swedish Automobile (voorheen Spyker Cars) is gespecialiseerd in de bouw en de verkoop van sportauto's. De producten van het concern oriënteren zich op 4 modellen: Spyker C8 Spyder, Spyker C8 Laviolette, Spyker C8 Double 12 en Skyper C12. De omzet per activiteit is als volgt onderverdeeld: autoverkoop (72,3%), autoraces (27,7%).

Beurskoers

Meer beurskoersen voor SAAB

Algemeen

Hoofdkantoor ,
Medewerkers details

Bestuurders

Oprichting

Jaartal
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Swedish Automobile
Website Swedish Automobile

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.