feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker STRN   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000336303       Status Actief
Ticker STRN   ISIN NL0000336303

Stern Groep winst en verlies

Stern Groep logo

Overzicht van de nettoresultaten van Stern Groep. Het nettoresultaat, uitgedrukt in winst of verlies, is het verschil tussen de opbrengsten en de kosten. In jaarverslagen wordt vaak onderscheid gemaakt tussen winst of verlies voor of na belastingen.


Jaar Netto resultaat Toerekenbaar aan
aandeelhouders
2012 € 0 miljoen
2013 € 3 miljoen € 3 miljoen
2014 € 4 miljoen € 4 miljoen
2015 € 11 miljoen € 11 miljoen
2016 € 11 miljoen € 11 miljoen
2017 € 7 miljoen € 7 miljoen
2018 € 0 miljoen € 0 miljoen

Het netto resultaat van Stern Groep over periode van 7 jaar is een winst van € 30 miljoen.

Het gemiddelde netto resultaat van Stern Groep over periode van 7 jaar is een jaarwinst van € 4 miljoen.Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Stern Groep
Website Stern Groep

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.