feedback
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker KTC   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000375749       Status Notering beëindigd
Ticker KTC   ISIN NL0000375749
Status Notering beëindigd

Ten Cate profiel

Ten Cate logo

Beschrijving

Royal Ten Cate is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van textielproducten. Ten Cate houdt zich bezig met de vervaardiging van industriële weefsels en vezels van kunstgras en met de vervaardiging van samengestelde stoffen en materialen. De producten van Ten Cate zijn wereldwijd bekend en worden onder andere gebruikt als in brandweerkleding, militaire kleding en de vliegtuigindustrie.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Ten Cate

Algemeen

Hoofdkantoor Almelo, Nederland
Medewerkers 4.345 details

Bestuurders

Algemeen bestuurder (CEO) Loek de Vries  
Financieel bestuurder (CFO) Bert Cornelese  

Oprichting

Jaartal 1957
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Royal Ten Cate
Website Royal Ten Cate

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.