feedback
Tool voor fundamentele analyse van aandelen
Symbool VLK   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000302636       Status Actief
Symbool VLK
Beurs Euronext Amsterdam
ISIN NL0000302636
Status Actief

Van Lanschot Kempen analyse van aandelen

Van Lanschot Kempen logo

Van Lanschot Kempen is een onafhankelijke private bank actief in Nederland, België en Zwitserland. De dienstverlening richt zich voornamelijk op private banking, vermogensbeheer en merchant banking. In 2007 nam Van Lanschot Kempen & Co over. Van Lanschot is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Kerncijfers Van Lanschot Kempen

Een overzicht van de belangrijkste cijfers van Van Lanschot Kempen. De financiële cijfers van Van Lanschot Kempen in de kerncijfers, zijn op basis van het laatst gepubliceerde jaarverslag van Van Lanschot Kempen.

Algemeen bestuurder (CEO) Karl Guha  
Financieel bestuurder (CFO) Constant Korthout  
Hoofdkantoor Den Bosch, Nederland
Opgericht in 1737
Opgericht door
 
Omzet € 506 miljoen details
Netto resultaat € 80 miljoen details
Medewerkers 1.621 details
 
Uitstaande aandelen 41.361.668 details
Dividend per aandeel € 1,45 details
Winst per aandeel € 1,82 details
Slotkoers aandeel EUR 26,550 details


Van Lanschot Kempen belegger?

Probeer de big data tool voor beleggers.
Behoefte aan meer data? Aandelenresearch.nl geeft u toegang tot actuele data zoals persberichten en socialmedia activiteit, sector specifieke bedrijfscijfers en voor de meeste beursfondsen meer dan 10 jaar aan historische data. Ideaal ter ondersteuning van uw research en voor de bewaking van uw beleggingsportefeuille.

Meer informatie

Meer Van Lanschot Kempen op internet

Corporate website Profiel Van Lanschot Kempen op 123beurs Dividendoverzicht Beursadviezen door analisten Financiële kalender Grootaandeelhouders

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Van Lanschot Kempen
Website Van Lanschot Kempen

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.