feedback

Support Aandelencheck.nl

Voor beleggers, door beleggers
€5 doneren Steun met tijd
Statistieken en analyses voor beleggers


Ticker VNOI   Beurs Euronext Amsterdam   ISIN NL0000288934       Status Notering beëindigd
Ticker VNOI   ISIN NL0000288934
Status Notering beëindigd

Vastned O/I profiel

Vastned O/I logo

Beschrijving

Vastned Offices/Industrial is gespecialiseerd in het bezit en het beheer van bedrijfsvastgoed. Vastned O/I maakt onderdeel uit van de Vastned Groep. Vastned O/I is actief in Nederland, België en Duitsland. De vastgoedportefeuille bestaat uit meer dan 150 objecten met een waarde van ongeveer 1 miljard Euro. Het vastgoed bestaat voornamelijk uit kantoren en semi-industriële bedrijfsruimten.

Beurskoers

Meer beurskoersen voor Vastned O/I

Algemeen

Hoofdkantoor ,
Medewerkers details

Bestuurders

CEO  
CFO  

Oprichting

Jaartal
Oprichters
Opmerking

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Jaarverslagen Vastned Offices/Industrial NV
Website Vastned Offices/Industrial NV

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.