feedback
360° analyse van aandelen
Al vanaf € 7,45 per maand!

Aandelencheck.nl Premium

Smart data voor gewone beleggers

Data en analyse tools zijn niet meer voorbehouden aan institutionele beleggers. Aandelencheck.nl Premium is de bron voor fundamentele analyse van Nederlandse beursfondsen en vereist geen ingewikkelde IT kennis.

Dit is Aandelencheck.nl Premium

Bent u al bekend met Aandelencheck.nl? Kijk anders gerust eens rond op deze website. Data uit verschillende hoeken wordt samengebracht en visueel gemaakt. Handig gegroepeerd per aandeel. Met slimme analysetools die u zelf kunt bedienen. Premium gaat nog verder. Met voor sommige beursfondsen bijna 30 jaar aan historische data én extra analyes waarmee u uzelf een blik in de toekomst kan geven.

Maak kennis met Premium

5 redenen om voor Premium te kiezen

Ook particuliere beleggers maken steeds meer gebruik van data en tools voor analyse. Aandelencheck.nl Premium maakt dit gemakkelijk en bereikbaar voor alle beleggers.

De database van Aandelencheck.nl is uitgegroeid tot een enorme digitale encyclopedie met achtergrondinformatie en cijfers over beursgenoteerde bedrijven, waarvan de aandelen genoteerd zijn aan een Nederlandse aandelenbeurs.

De data is uniek door een combinatie van financiële journalistiek en kunstmatige intelligentie (AI). Dit levert interessante inzichten op. Vanuit bedrijfskundig als aandeel-technisch oogpunt.

Met één druk op de knop start u de voor u gedefinieerde analyses op. Heeft u behoefte aan het maken van eigen analyses? Met de uitgebreide licentie gebruikt u de data in Microsoft Excel of - als u nog verder wilt gaan - voor Power BI.

Gebruiksvriendelijk en zonder dat u uitgebreide computerkennis nodig heeft. Werkt zowel op uw computer als smartphone en tablet.

Geen verborgen kosten en geen automatische verleningen.

Smart data in plaats van big data

Big data geniet de meeste bekendheid, maar smart data is waar het echt om draait. Big data gaat uit van grote hoeveelheden ongestructureerde data. Smart data filtert en structureert big data en plaatst het in context.

Met Aandelencheck.nl Premium krijgt u toegang tot onze enorme database aan smart data voor beleggers. De data is gericht op bedrijven met een beursnotering aan een Nederlandse aandelenbeurs. Van financiële bedrijfsdata tot aandelendata.

Alle databronnen op een rij

Slimme ingebouwde analyses of eigen analyses

Natuurlijk kunt u op basis van de data zelf analyses maken, maar wij hebben al een aantal interessante analyses voor u klaargezet. Met één druk op de knop voert u deze analyses uit op Nederlandse aandelen. Van koers/winst analyses en koersdoelgemiddelden tot dividendanalyses.

Alle analyses op een rijBericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.